Wanneer krijg ik mijn Studentensportkaart?


Wanneer je jouw sportkaart hebt aangevraagd, ontvang je je digitale sportkaart op je persoonlijke pagina. De sportkaart is dan direct geldig. 

Wanneer gaat mijn abonnement in?


Na het aanvragen van jouw abonnement, gaat het abonnement direct in. Pas 14 dagen na de aanmelding start je met het betalen van het abonnementsgeld. Het abonnementsgeld wordt de eerste maand berekend naar rato van het aantal dagen dat jij moet betalen.

Vanaf wanneer kan ik sporten?


Je sportkaart is geactiveerd, zodra deze verstuurd wordt. Op het moment dat je de sportkaart ontvangt, kun je direct met jouw sportkaart gebruik maken van het aanbod van de sportaanbieders. Kijk hiervoor op www.sportkaart-ede.nl/sportaanbod.

Er wordt een hoger bedrag afgeschreven, dan de maandelijkse kosten van € 13,95.


Hoe kan dat?

Bij het aanvragen van je sportkaart betaal je de 1ste keer € 7,50 inschrijfgeld met daarnaast je maandkosten. Dat is in totaal dus € 20,45 of minder. Daarnaast kan het voorkomen dat je nog abonnementsgeld moet betalen van jouw eerste maand.

Voorbeeld: je vraagt een abonnement aan op 1 april, dan ga je vanaf 15 april betalen voor jouw abonnement. We incasseren dan eind april € 14,48 voor de halve maand april (april bestaat uit 30 dagen) plus het inschrijfgeld.

Mijn school doet niet mee met de sportkaart. Kan ik toch een sportkaart kopen?


Nee, de sportkaart is mede mogelijk door de bijdrage van de deelnemende scholen. Als je school niet mee doet, heb je helaas pech. Maar informeer eens bij je school. Wie weet... Wil je dat wij contact opnemen met jou? Mail dit dan naar info@sportkaart-ede.nl met je naam, telefoonnummer en mailadres.

Ik ben een medewerker van een van de scholen, kan ik dan ook een sportkaart aanschaffen?


Nee, helaas. De sportkaart is een initiatief, speciaal gericht op studenten en scholieren.

Ik ben mijn sportkaart kwijt. Wat moet ik doen?


Vraag een nieuwe pas aan via het contactformulier en wij blokkeren de oude.

Wat kan ik met de sportkaart doen?


Met je sportkaart kun je 7 dagen per week gebruik maken van het aanbod van de sportkaart. Dit aanbod staat vermeld op www.sportkaart-ede.nl/sportaanbod. Je kunt één keer per dag gebruik maken van het aanbod met jouw sportkaart. Het is dus helaas niet mogelijk om in de ochtend te zwemmen en in de avond te fitnessen.

Kan ik twee keer sporten op een dag?


Helaas is dat niet mogelijk met de sportkaart. Je kunt maximaal 1 keer per dag sporten op vertoon van jouw sportkaart.

Ik wil graag sporten bij een vereniging. Kan dat ook met deze kaart?


Ja dat kan. Ook een aantal sportverenigingen doet mee met de sportkaart. Kijk wat je allemaal met de sportkaart kunt op www.sportkaart-ede.nl/sportaanbod!

Ik ben verhuisd. Hoe kan ik mijn nieuwe adres doorgeven?


Op jouw persoonlijke pagina kun je je gegevens aanpassen. Een verhuizing geef je door, door in te loggen op de website www.sportkaartede.nl/inloggen. Vervolgens ga je naar ‘Mijn gegevens’ en kun je deze daar aanpassen.

Ik wil mijn sportkaart opzeggen. Hoe doe ik dit?


Dit kun je doen via jouw persoonlijke pagina. Opzegging van het Abonnement kan na de eerste periode van drie maanden. Wanneer een abonnement in een actieperiode wordt aangegaan, gaat deze periode van 3 maanden in, zodra er daadwerkelijk abonnementsgeld betaald wordt. Wanneer bijvoorbeeld de eerste maand gratis gesport wordt, gaat na deze eerste maand de minimale abonnementsperiode van 3 maanden in. Opzegging gebeurt vervolgens digitaal door de abonnementhouder middels het beëindigen van zijn lidmaatschap op zijn persoonlijke pagina. Hierbij moet een opzegtermijn van minimaal één maand in acht worden genomen, geldend vanaf de 1e dag van de maand.

Ik ben van school veranderd. Hoe geef ik het door?


Als je nieuwe opleiding bij een van de deelnemende scholen is, kun je jouw sportkaart blijven gebruiken.
Geef ons je nieuwe opleiding door via jouw persoonlijke pagina. Als je nieuwe opleiding niet bij een van de deelnemende scholen is, dan moet je jouw sportkaart helaas opzeggen. Dit kun je doen op je persoonlijke pagina.