Winnaars Campus Obstacle Run 2016


Afgelopen donderdag 14 april was de jaarlijkse Campus Run voor leerlingen, studenten en medewerkers van de Kenniscampus in Ede. Deze editie was het thema ‘’Obstakels’’, vandaar de titel Campus Obstacle Run. Een kleine 400 deelnemers zijn de uitdaging aangegaan om het parcours van 2,5 kilometer met 15 obstakels te bedwingen.

 

Het was een heerlijke zonnige dag. De leerlingen, studenten en een aantal medewerkers zijn na een warming-up door Jarino Tummers van Beyond Basic Ede gestart aan de 2,5 km run. Op de route waren maar liefst 15 verschillende obstakels. De obstakels werden verzorgd door de enthousiaste medewerkers en stagiaires van Sport & Survivalteam Ede. Ook het ROC A12 was goed vertegenwoordigd door studenten  van de opleiding Sport & Bewegen, Fotografie en Podium- en Evenemententechniek. Een aantal dames van de Christelijke Hogeschool Ede deelden flesjes water en appels uit bij de finish.

Er hebben een kleine 400 deelnemers meegedaan. De winnaar van het voortgezet onderwijs is scholier Eduard Smits van Het Streek Bovenbuurtweg. Hij zette een tijd neer van 13:40 minuten. Van de MBO/HBO studenten is de snelste tijd neergezet door Frank Mookhoek van de opleiding VEVA aan het ROC A12. Hij kwam in 12:25 minuten over de finish. Beide winnaars mogen met een groep deelnemen aan een survivaltraining van een uur of een uur lang Outdoor Lasergame bij Survivalteam Ede!

Klik hier voor de uitslagen van startvak A-E

Klik hier voor de uitslagen van startvak F-J

Klik hier voor de uitslagen van startvak K-O

‘’Het was een hele gave dag. De scholieren hebben een mooie prestatie neergezet. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!’’ aldus Iris Kraaijvanger, coördinator van Stichting Sportknooppunt Ede. “Met dank aan alle hulp van de studenten, het EHBO team van VHZD en de verenigingen voor het beschikbaar stellen van hun accommodaties heeft het evenement kunnen plaatsvinden. We hopen als Stichting dat deze run studenten en scholieren aanzet om meer te gaan sporten en bewegen!”

CHE Volleybaltoernooi 2019


Op woensdag 20 februari organiseren wij het CHE Volleybaltoernooi. Een toernooi waarbij gezelligheid en sportiviteit centraal staan. Schrijf je nu in met je team van maximaal 7 personen. Na afloop is er de mogelijkheid om te borrelen bij Sportcafé Time Out. 

 

17-2-2019

Het maximum aantal teams is inmiddels bereikt.  Kom je kijken?

Wij hebben het voornemen in mei/juni een beachvolleybaltoernooi te organiseren. Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn van toekomstige evenementen? Mail dan naar info@sportkaart-ede.nl. 

 

 • Dinsdag 30 juni 2015

Locatie: K.S.V. Fortissimo & A.V. Climax

Sportdag Groenhorst Ede

 

 • Donderdag 11 juni
Locatie: ROC A12 Reehorsterweg
Summer Challenge ROC A12

 • Woensdag 3 juni 2015
         Locatie: K.S.V. Fortisimo
         Interscolair Voetbaltoernooi van Het Streek Zandlaan


 • Woensdag 15 april 2015
  Locatie: Zandlaan
  Campus Breed: Campusrun + Beachvolleytoernooi

  Deze twee evenementen vonden plaats tijdens het Kenniscampus Festival 2015.

 • Woensdag 18 en donderdag 19 maart 2015

  Locatie: Sporthal Het Streek Bovenbuurtweg
  Basketbaltoernooi van Het Streek
 • Dinsdag 3 maart 2015
  Locatie: Sporthal Het Streek Zandlaan
  Volleybaltoernooi van CHE
 • Woensdag 28 januari 2015
  Locatie: Sporthal Het Streek Zandlaan
  Campus Breed: Floorball
 • Woensdag 18 juni 2014
  Locatie: Sportpark Hoekelum
  Campus Breed: Oranjerun