Hoe vraag ik de sportkaart aan?


Jij wilt dus ook makkelijk en goedkoop sporten met de Sportkaart Ede? Goed plan! Hieronder staat in het kort beschreven hoe de aanvraag in zijn werk gaat:

  1. Vul het aanvraagformulier in.
  2. Er wordt een activatie e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat jij hebt opgegeven.
    In deze e-mail staat een code vermeld. Deze code voer je in op de verschenen pagina, of je klikt op de link in de activatie e-mail.
  3. Vervolgens heb je jouw account geactiveerd en kom je op een pagina, waar je je pasfoto voor de sportkaart kunt uploaden. Deze pasfoto is nodig voor de controle bij de sportmomenten. De pasfoto is alleen te zien door jouw sportkaart te scannen en in jouw eigen beveiligde omgeving.
  4. Vervolgens kom je op een samenvattingspagina, waar al jouw ingevoerde gegevens nogmaals worden weergegeven. Door deze gegevens te bevestigen is jouw aanmelding voor de Sportkaart Ede definitief.

Nadat je jouw sportkaart hebt aangevraagd, ontvang je per e-mail een machtigingsformulier om de lidmaatschapskosten (€ 13,95 per maand) en de eenmalige inschrijfkosten van € 7,50 automatisch van je opgegeven rekeningnummer te laten incasseren. Wanneer je geen automatische machtiging afgeeft, dan zal er maandelijks € 5,00 aan administratiekosten in rekening gebracht worden.

Klik op de knop hieronder om je sportkaart direct aan te vragen.
Klik hier voor je Sportkaart!