Uitslagen CHE Volleybaltoernooi 2019


Op woensdag 20 februari werd in de Van der Knaaphal in Ede het jaarlijkse volleybaltoernooi voor studenten van de Christelijke Hogeschool Ede georganiseerd. 

Het was een fanatiek en ook zeker gezellig toernooi. Er was plaats voor 12 teams die zich van te voren hadden ingeschreven. Onderstaand de uitslagen:

 

 

CHE Volleybaltoernooi - Kom jij kijken?


 

Sporten bij Winnr Healthclub!


 

Vanaf zaterdag 1 december is Winnr Healthclub aangesloten bij de Sportkaart. Hier kun jij met je kaart gebruik maken van alle fitness faciliteiten.

 

 

 

Pallas Athene College actief met de Sportkaart!


   

10-9-2018

Deze week zette rector Antoinette Marissink haar handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst met Sportknooppunt Ede om ook de leerlingen van het Pallas Athene College in de gelegenheid te stellen om voor een gereduceerd bedrag onbeperkt te kunnen gaan sporten. Een mooi initiatief dat naadloos aansluit bij het sportieve imago van het Pallas.

September 2018: Introductie actie!


 

Alle aanmeldingen die plaatsvinden in de maand september: ontvang 1 maand gratis sporten en betaal geen inschrijfgeld! 

*Alleen voor nieuwe leden

Winnaars Campus Run 2017


Coronavirus


Update 12-5-2020

Beste Sportkaarthouder,

Alle sportaanbieders zijn hard aan de slag om zoveel mogelijk sporten (buiten) aan te kunnen bieden. Om die reden worden alle lidmaatschappen vanaf 15-5-2020 weer geactiveerd, en kun jij weer gaan sporten. Kijk wekelijks naar het gewijzigd sportaanbod op onze website, of via de kanalen van de sportaanbieders. 

Let op: Voor veel groepslessen/trainingen dien je je in te schrijven. Dit kun je direct bij de sportaanbieder doen. 

---

Update 22-4-2020

Graag willen wij jou over het volgende informeren. De regering heeft besloten dat sporten voor jongeren in een beperkte mate weer wordt toegestaan. 

 

- Jongeren tot en met 18 jaar mogen weer trainingen volgen in groepsverband, waarbij de 1,5 meter regel wordt gehanteerd. 

- Deze trainingen mogen alleen plaatsvinden in een openbare buiten accommodatie

 

Op dit moment zijn wij met de sportaanbieders in gesprek, om te kijken of wij het sportaanbod vanaf 1 mei voor kaarthouders tot en met 18 jaar weer kunnen opstarten. Als dit mogelijk is, zal jouw sportkaart weer worden geactiveerd. 

 

Zodra er nieuwe informatie is, brengen wij je op de hoogte.

---

Update 24-3-2020

Wij heffen geen contributie tot het moment dat de sportaanbieders weer open gaan. Dan gaan alle lidmaatschappen weer in.

Mocht je vragen hebben, kun je deze stellen per e-mail aan: info@sportkaart-ede.nl 

---

Update 19-3-2020

Omdat wij net zoals jullie zijn getroffen door de gevolgen van het Coronavirus. En wij ons houden aan de landelijke maatregelen van de rijksoverheid (RIVM), zijn de volgende besluiten genomen:

 

1. Vanaf 16 maart 2020 tot ten minste 6 april 2020 zullen er geen incasso's plaatsvinden en geen sportmomenten geregistreerd. 

2. Vanaf 16 maart 2020 tot ten minste 6 april 2020 vragen wij jou (sportkaarthouder) geen contributie en wordt je lidmaatschap bevroren. 

 

Mocht je vragen hebben, kun je deze stellen per e-mail aan: info@sportkaart-ede.nl 

---

Update 16-3-2020

Vandaag informeren wij jullie per e-mail over jullie lidmaatschap. Op dit moment is het niet mogelijk om te sporten met je Sportkaart. Mocht je eerder vragen hebben, kun je deze stellen per e-mail aan: info@sportkaart-ede.nl 

Succesvolle 4e Editie Campus (Obstacle) Run


Afgelopen donderdag 6 april heeft de jaarlijkse Campus Run op de Kenniscampus in Ede plaatsgevonden. Ondanks het gure lenteweer hebben 500 leerlingen, studenten en docenten hun beste beentje voorgezet.

 

De Campus Obstacle Run bestaat uit een hardloopparcours met 20 verschillende obstakels uitgezet door Sport & Survivalteam Ede. De deelnemers moesten onder andere over een touwbrug bewegen, onder een net door kruipen, over een zeephelling glijden en zichzelf uitgraven om te kunnen finishen. Het einde van het parcours bestond uit een stormbaan waar menigeen enthousiast overheen ging.

De Campus Run is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door Sportknooppunt Ede. De Run is in het leven geroepen om leerlingen en studenten aan de Kenniscampus te stimuleren in bewegen en sport. Naast plezier viel er ook iets te winnen: de snelste loper van de 3 en 6 km mag een mooi paar hardloopschoenen uitzoeken bij Runners World Ede. De gelukkige prijswinnaars worden later via Social Media bekend gemaakt.

Wordt er volgend jaar een lustrum Campus Run georganiseerd? Iris Kraaijvanger van Sportknooppunt Ede: ‘Zeker weten! We merken elk jaar weer dat de Run populair is onder studenten en leerlingen, zeker als we er een thema aan verbinden, zoals nu met de obstakels. De precieze invulling weten we nog niet maar de voorbereidingen voor de lustrum Campus Run gaan al snel weer van start!’

Alle deelnemers aan deze Run kunnen op vertoon van hun startnummer 1 maand gratis sporten bij aanmelden voor de Sportkaart Ede. Kijk voor meer informatie en om jouw eigen sportkaart aan te vragen op www.sportkaart-ede.nl.

Campus Run 2017


Op donderdag 6 april 2017 vindt de 4e editie van de Campus Run plaats op Sportpark de Hoekelumse Eng. De voorbereidingen zijn in volle gang! Binnenkort zal hier meer informatie te vinden zijn over de afstand(en) en wij verwachten de inschrijving op 1-3-2017 te kunnen starten. 

Klik hier voor de aftermovie van 2016 

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2017


NIEUWSBRIEF DECEMBER


NIEUWSBRIEF NOVEMBER


NIEUWSBRIEF SEPTEMBER


NIEUWSBRIEF JULI


NIEUWSBRIEF JUNI


AFTERMOVIE CAMPUS OBSTACLE RUN


Klik hier voor de AFTERMOVIE CAMPUS OBSTACLE RUN 2016

NIEUWSBRIEF MEI


NIEUWSBRIEF APRIL


NIEUWSBRIEF MAART


NIEUWSBRIEF FEBRUARI


NIEUWSBRIEF JANUARI


NIEUWSBRIEF DECEMBER


NIEUWSBRIEF NOVEMBER


NIEUWSBRIEF OKTOBER


Facebook feed


Summer Challenge ROC A12


Afgelopen donderdag 11 juni was er op het ROC A12 locatie Reehorsterweg hun jaarlijks 'zomer' evenement genaamd de Summer Challenge. Het was een actieve middag met bijzonder mooi weer! Studenten deden als team mee aan een van de 2 thema's. Zo werden je hersens gekraakt bij het thema Slim & Samen en spatte het zweet van de gezichten bij Snel & Sportief. Tussendoor werd er genoten van een ijsje van Bernardo's en na afloop konden studenten heerlijk eten van het Tapas Buffet wat door medewerkers van het ROC A12 was gemaakt. Een geslaagde dag dus!
Lancering website Sportkaart Ede


Op dit moment bekijk je de nieuwe website van Sportknooppunt Ede die helemaal over de Sportkaart Ede gaat. Hét sportabonnement voor jou als je onderwijs volgt op Het Streek, de Christelijke Hogeschool Ede, Groenhorst Ede of ROC A12. Op deze website kom je alles te weten over de mogelijkheden van de Sportkaart Ede. 

Sportkaart voor flexibele activiteit (Edestad.nl)


EDE Tijdens het Kenniscampusfestival, met onder meer een campusrun en beachvolleybal, werd woensdag de sportkaart voor studenten gelanceerd. Hiermee kunnen jongeren goedkoop en flexibel sporten.

ROC A12, de CHE, het Groenhorst Ede en Het Streek hebben met behulp van een Sportimpuls subsidie het Sportknooppunt in het leven geroepen om de samenwerking tussen de onderwijsinstellingen en sportverenigingen naar een hoger plan te tillen.Hiervoor is sinds een jaar een projectgroep actief, met drie heren: Peter Versluijs (atletiekvereniging Climax), Sebastiaan Kuijper (sportbureau ROC A12) en Joost Gerrits (Sportservice Ede). Daarboven staat een stuurgroep die hun activiteiten controleert.

Naast de organisatie van evenementen en clinics heeft het Sportknooppunt een sportkaart in het leven geroepen. Hierbij is de organisatie Sportservice Ede ook betrokken.
Hij wijst op studentensteden met eigen sportcomplexen die daardoor sport bij studenten aan kunnen bieden voor een lage prijs. ,,Wij hebben dat niet, dus bedachten we een andere oplossing. Scholieren en studenten houden heel erg van flexibel sporten. En je ziet dat in de loop van de studietijd de sportactiviteit van jongeren daalt. Wij willen dat voorkomen door middel van de sportkaart.''