Ik wil mijn lidmaatschap beŽindigen


Opzeggen Sportkaart

Opzegging van het Abonnement kan na de eerste periode van drie maanden. Wanneer een abonnement in een actieperiode wordt aangegaan, gaat deze periode van 3 maanden in, zodra er daadwerkelijk abonnementsgeld betaald wordt. Wanneer bijvoorbeeld de eerste maand gratis gesport wordt, gaat na deze eerste maand de minimale abonnementsperiode van 3 maanden in.

Opzegging gebeurt vervolgens digitaal door de abonnementhouder middels het beëindigen van zijn lidmaatschap op zijn persoonlijke pagina. Hierbij moet een opzegtermijn van minimaal één maand in acht worden genomen, geldend vanaf de 1e dag van de maand.

Ben jij aan het afstuderen of doe je examen, en ben je binnenkort geen student/scholier meer op jouw school? Geef dan via je persoonlijke pagina een eind-datum aan je lidmaatschap. 

Reactiveren Sportkaart

Reactiveren van het Abonnement kan na een stop-periode van drie maanden. Hiervoor neemt de sportkaarthouder contact op met de helpdesk. Wanneer de sportkaarthouder nog in het bezit is van zijn kaart kan deze kosteloos geactiveerd worden en zijn hier geen inschrijfkosten aan verbonden. Wordt het Abonnement binnen de stop-periode van drie maanden geactiveerd, worden er inschrijfkosten in rekening gebracht.